sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Outfit 03102014

40092014 070b 40092014 089b
Lokakuu ja sen mukana myös syksyisemmät säät tulivat jälleen aivan liian nopeasti. Edelleen mulla on eteisessä kesäkengät (siis sandaalit ja baltsut) ja kukkahuivit esillä... Nyt on varmaan pakko piilottaa ohuet huivit ja kengät kaappiin, ja ottaa Uggit esille. Nämä välikaudet ovat pukeutumiseni kannalta olleet aina jotenkin vaikeita, takkeja ja kenkiä kun tuntuu olevan vain ainoastaan lämpimiin ja kylmiin ilmoihin. No ehkä siirryn kohta suosiolla villakangastakkeihin ja alle vain ohut paita, niin ei tarvitse stressata välikausitakkien puutetta :D
40092014 162b 40092014 195b 40092014 213b
40092014 092b
takki & paita HM - hame KappAhl - huivi Gant - nahkahanskat Global - laukku Rebecca Minkoff - kengät Unisa - rannekoru Snö - kello MbMJ
40092014 147b 40092014 137b 40092014 116b 40092014 151b 40092014 216b40092014 059b

11 kommenttia:

  1. Ihana asu taas! :) Tosi nätti toi hame, olen etsinyt jotain samantyyppistä.. Olikin kiva ylläri että se oli Kappahlista eikä esim. Jenkeistä! :D Onko tämän syksyn mallistoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Lilli! <3 Hame on ostettu pari viikkoa sitten ja on sitä Hampton Republic-mallistoa, eli varmasti löytyy vielä. Voisin hyvin kuvitella hameen myös sinun ylläsi, joten äkkiä sovittamaan! :)

      Poista
  2. Voi että kun oot niin ihana!! ♥

    VastaaPoista
  3. Siis ihanat jo pelkästään noi sun "ulkovaatteet", asu jo itessään :) Toki vaatteet allakin on jälleen kerran niiiiin tyylikkäät <3 Täytyy myös kaivaa omat nahkahanskat esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cami ihanasta kommentistasi <3 Nahkahanskojen ja villahuivien esiin ottaminen ei kyllä ollut mitään herkkua, miksei aina voisi olla kesä?!

      Poista
  4. Oon lueskellu jo pitempään sun blogia ja nyt on pakko vihdoin rohkaistua kommentoimaan. Sulla on aivan ihana tyyli ja osaat valita itsellesi aivan täydellisesti sopivia vaatteita! Ja sun hiukset on aivan ihanat! Miltä ne muuten näyttää takaa?

    Mulla ois kovasti opiskeltavaa siinä, miten voisin vähän huijata silmää vaatteilla, kun tää päärynän mallinen vartalo meinaa välillä tuottaa tuskaa. Varsinki ku en tykkää shoppailusta (oon varmaan ainoa nainen maailmassa, joka ei tykkää vaatteiden ostamisesta). Tykkään kyllä kauniista vaatteista mut se sovitusrumba on ihan kamalaa! Varsinki ku mulla ei tietenkään oo mitään tyyliäkään. Farkkuja ja villa/neulepaitoja ei voi ehkä kutsua tyyliksi. :D Haaveilen et oisin yhtä tyylikäs ku sinä mut se taitaa olla kaukainen haave.

    Mut siis sulla on ihana tyyli ja blogi, kiitos!

    Eelin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit Eelin! :)

      Vaatteiden sovitusrumba ei ole kyllä minunkaan lempparipuuhaa, yleensä haahuilen kaupoilla parikin kertaa ennen kuin nappaan sitten ne aiemmin silmäillyt vaatteet koppiin...
      Ja hei ovathan ne farkut ja neuleet myös sitä tyyliä, omaa tyyliä. En minäkään joka päivä mekoissa ja korkkereissa hyppelehdi vaan on niitä farkut + bleiseri päiviä viikossa monta ;)

      Ainiin ja ne mun hiukset! Takaa ovat rikotun lyhyet, jos kertoo mitään :D Pitääkin katsoa jos seuraavissa asukuvissa saisi otettua eri suunnilta kuvia :)

      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
    2. Ois kiva jos hiuksesi näkyisivät takaa jossain asukuvassa! Ihania lyhyitä hiuksia näkee niin harvoin, että kun sellaiset bongaa niin ne pitää nähdä mielellään jokaisesta suunnasta. :D Minua kiinnostaisi myös postaus siitä, miten laitat hiuksesi vaihe vaiheelta ja mitä tuotteita käytät niihin, mutta se taitaa mennä vähän pukeutumisaiheen ohi. Taitaa kuulostaa ihan friikiltä, mutta kaipaisin vähän inspiraatiota omien hiusteni laittoon. Nekin kun ovat lyhyet ja vaaleat. :)

      Eelin

      Poista
  5. Mä ostin ton hameen eilen ja mulla on hirveä kriisi siitä, että minkä yläosan siihen yhdistän. Vaatekaappi on koluttu läpi, muttei mikään tunnu sopivan. Lisäksi musta tuntuu, ettei hameet sovi mulle ollenkaan, näytän lähinnä laatikolta. Mutta en viitsisi sitä palauttaakaan, koska tollasta oon juuri ettinyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsistä, hameet ja varsinkin tuo malli sopivat kaikille :) Itse yhdistän ihan perusvalkoisen tai mustan paidan tai vaikkapa farkkupaidan! Hame on kyllä niin kiva ja sopiva talveen ettei sitä kannata palauttaa ;)

      Poista