maanantai 21. heinäkuuta 2014

Brooklyn Bridge Park

NY1 137b
Aloitetaan sitten New York-kuvien läpikäynti :) Ihan jokaiselle 13. päivälle ei kuvamatskua löydy, sillä välillä oli kiva vain olla pikkulaukulla liikenteessä ja jättää kamera sisälle. Lämpöä Nycissä myös riitti, +30C taisi mennä rikki melkein joka päivä, huhhuh... Joten aina ei myöskään naama ollut yhteistyökykyinen kuviin (=valui :D), joten niinä hetkinä ei todellakaan tehnyt mieli kaivaa kameraa esiin ;)
Tämä oli myös minun kolmas kertani Nycissä, joten kuvia löytyy jo aika runsaasti entuudestaan. Näin ollen olikin ihanaa vain olla kaupungissa ja hengailla, eikä tallentaa kameralle jokaista ohi ajavaa Yellow Cabia tai pilvenpiirtäjää ;) Myöskään inhokistani Times Squaresta ei löydy yhtään kuvaa, jes! Mielummin otin sitten enemmän perinteisiä asukuvia, joissa taustana vähän eri maisemat kuin kuvattuna täällä Helsingissä :)
NY1 135b NY1 095b
Parhaimmat näkymät sekä Brooklyn Bridgelle että Manhattan Bridgelle (tuo sininen ;)) löytyy ehdottomasti Brooklyn Bridge Parkista. Metrolla Brooklynin puolelle, Dumbon alueella jää pois ja sieltä sitten kävellen takaisin Manhattanille, tuo on ehkä yksi lemppari "retkistä" Nycissä :)
Ja btw, Manhattan Bridge on paljon kauniimpi kuin kuuluisa vierustoverinsa Brooklyn Bridge ;)
NY1 093b
Yhtenä päivänä tuli käveltyä myös Queensboro Bridgen yli Queensin puolelle, ja sieltä sitten metrolla baseball-otteluun. Oli yllättävän hauska kokemus, Mets-paita päällä siellä yleisössä tuli taputettua muutaman kerran juoksulle (vaikken ihan kokoajan pelistä mitään tajunnutkaan) :D Ja voittihan se Mets ihan ylivoimaisesti ;)
NY1 132b NY1 177bNY1 217b NY1 250b NY1 238b NY1 259b NY1 144b

6 kommenttia:

  1. No on kyllä iso silta. Ihania kuvia, varsinkin tuo vika. :)
    - Sartsa

    VastaaPoista
  2. Tää ei nyt liity kyllä mitenkään tähän postaukseen, mutta tuli mieleen yks kyssäri. Sähän olit tässä vähän aikaa sitten Köpiksessä lomalla. Mä haluisin lähteä johonkin reissuun elokuun lopussa kun on lomaa, ja mietin että osaisitko sanoa millanen kohde Kööpenhamina olis yksin matkustavalle reilu parikymppiselle naiselle? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhmm, itse en ole koskaan ollut ulkomailla yksin, joten sen pohjalta vähän ehkä vaikea ajatella.. Mutta kaupunkina Köpis oli kyllä paljon rennompi kuin esim Helsinki ja muistutti ehkä Pariisia? Joten tekemistä ja ihmettelemistä siellä kyllä riittää. Ja nuoria (siis yli 20v ;)) siellä tuntui olevan tosi paljon, ja kaikki höpöttivät mielellään englantia :D

      Poista
  3. Kauniita kuvia, ihania mekkoja, kaunis sinä :)
    xx J

    VastaaPoista