lauantai 3. toukokuuta 2014

Outfit 03052014

030514 027b
Olen tässä jo jonkin aikaa valitellut kamerani vanhuutta ja sitä kuinka haluaisin parempia asukuvia. No tänään kävin sitten ostamassa Canonin runkoon uuden objektiivin, ja apua se vaikuttaa ihanalta! Vaikka en sitä vielä kunnolla osaa käyttää niin luulen, että tämän objektiivin kanssa vanha runko sai vielä pari elinvuotta lisää :) Kokonaan uutta järkkäriä kun ei nyt millään huvittaisi ostaa, ne rahat laitan mieluummin johonkin ihan muuhun :D
030514 118b
Mitään asetuksia tai vinkkejä en ehtinyt lukemaan, kun vaihdoin objektiivin saman tien kassalta päästyäni vanhan tilalle ja äkkiä kuvia ottamaan :D Muutamat testiotokset ehdittiin napsia ennen sadekuuroa ja kyllä näiden perusteella ihan mainiolta hankinnalta vaikuttaa.
030514 139b
Vai miltä näyttää, huomaako mitään eroa entisiin? Ainakin heti tuossa ensimmäisessä kuvassa huomaa kuinka aurinko vielä paistoi ja värit ovat paljon kirkkaammat kuin muissa kuvissa.. Minä kun en kuvia muokkaile mitenkään ennen tänne laittoi (jep, laiska mikä laiska ;)). Eniten itse olen innoissani tuosta blurratusta taustasta, siitä olen haaveillut ties kuinka kauan :D
030514 125b
takki & college Vero Moda - farkut Gina Tricot - huivi LV - baltsut Vagabond - laukku Longchamp
030514 084b
030514 133b
Verkkokaupassa kun käy, niin on aina pakko osaa jokin ihmejuoma :D Tulipa samalla todettua, että saa myös kelpo lähikuvia..
030514 099b
Nyt onkin kova hinku päästä uutta objektiivia testailemaan (ja opettelemaan..), joten sadekuurot menkää muualle jooko?!

10 kommenttia:

  1. Harvemmin kommentoin blogeihin mutta nyt on pakko, tykkään asuista ja tyylistäsi todella paljon, naisellinen, tyylikäs mutta kuitenkin käytännöllinen ja ei liika. Huomasinkin että vaatekaapeisamme on useampi sama vaatekappale :D Ihana tyyli sulla ja odotan jo kesä asukuvia! :) tosin olisi kiva kuulla vähän enemmän arjestasi ja kuvia asunnostasi jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä kommentistasi! Täällä odotellaan myös kesän asuja malttamattomana :) Ja kyllä, samaa mieltä olen kanssasi että voisin alkaa kirjoitella enemmän kuvien oheen juuri niitä näitä (ja kotipostaus tulee vielä ;)) :D Aurinkoista kesän odotusta sinne!

      Poista
  2. Hei Ulriikka, pidän kovasti blogistasi ja asuistasi. Olet todella tyylikäs ja kannat itsesi ylväästi. Oletko hoikistunut? Ainakin näyttää siltä, vaikka ei siis mitään tarvetta asialle, mutta katselun jo aikaisemmin samaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia!! <3 Ehkäpä uudet lenkkarit ovat saaneet jotain aikaiseksi, tietoisesti en siis ole laihduttanut/laihduttamassa mutta olen kyllä alkanut ulkoilla enemmän kuin aikaisemmin.. ;)

      Poista
  3. Upeita kuvia jälleen kerran <3 Mäkin haluisin ihan oikean kameran ja vielä kuvaustaitokin ois ihan kiva! Tykkään ihan sikana juurikin kuvista joissa on se blurrattu tausta, mutta ei tolla mun kameralla niitä saa :( Jos saa esittää toiveen niin voisit jatkossa laittaa kuvat isompaan kokoon. Sillon pääsis kuvatkin vielä paremmin oikeuksiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cami<3 Tuota kuvakokoa olenkin miettinyt, kiva kuulla mielipiteitä siitäkin :) Täytyykin testailla eri kokoja!

      Poista
  4. Ihan superhyviä kuvia saa uudella objektiivilla :) Vitsit odota kesää ja sinun kesäasuja ne on niin upeita aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihana Anne!<3 Voisi joo se kesä jo alkaa sekä bleiserikelit, alkaa jo kyllästyttää nuo tasan kaksi kevättakkia :D

      Poista
  5. Ihana asu ja tuo huivi on niin mun mieleen! Oon haaveillut tuosta huivista just samassa värissä.. Sit oon miettnyt myös että olisiko sittenkin harmaa kiiltäväpintainen vai mikä.. Oon vähän haaveillut, että valmistujaislahjaksi ostaisin itselleni sellaisen ;)

    VastaaPoista
  6. LV:n huivi on kyllä ollut ihan huippuostos! Tuntuu sopivan kaikkeen ja kaikkien vaatteiden kanssa (on siis vähän liiankin usein kaulassa...;)) Olet kyllä huivin ansainnut, mikäli sen päädyt ostamaan <3 ps. se tämän kesän (?) uutuusväri pinkki sopisi sinulle myös!

    VastaaPoista