maanantai 18. marraskuuta 2013

Outfits 16112013 (Kuopio-edition)

161113 014b
Viime perjantaina oli jälleen aika pakata auto täyteen tyttöjä ja huristella Kuopioon! Silloin kun Hertzenit vetää keikan Kuopion Henry's Pubissa, on sinne pakko päästävä :D Lähdettiin siis jo perjantai-iltana liikenteeseen, joten oli sitten koko lauantaipäivä aikaa hengailla kaupungilla. Ja hei, kaksi hotelliaamupalaa oli ehkä parasta reissussa ;)
161113 005b

161113 030b

161113 049b
Kuopiossa kun kerran oltiin, niin oli pakko päästä Amanda B:n omaan liikkeeseen. Reilu tunti siellä taisi vierähtää, mutta niiin paljon tavaraa sai minut jotenkin sekaisin eikä sieltä muuta tarttunut mukaan kuin tuo tarjotin. Ja "lahjapakettina" ostin tuon siksi että tuli edullisemmaksi ottaa pelkän tarjottimen sijaan kaksi lasia ja servettipaketti samassa :D
161113 064b

161113 057b

161113 080b
Lauantai-illaksi onneksi löysin Kuopion Lindexilta täydellisen mekon, muuten olisi asukriisi ollut liiankin lähellä... Mutta niin tuo mekko, sanoinko jo että on täydellinen!? :D Odotan jo seuraava kertaa kun saan tuon laittaa päälle ja ottaa vähän enemmän kuvia... ;)
161113 090b

161113 068b

Sellainen viikonloppu (taas vaihteeksi ;)), ja jos sitä tässä yrittäisi päästä taas postailussa vauhtiin. Ja ei, ei sanaakaan pimeästä säästä, joka HIUKAN vaikeuttaa asu kuvien ottoa :D

8 kommenttia:

  1. Hei! Ihana mekko! Saako tiedustella, että onko sinulla se missä koossa? Arvelisin olevani suunnilleen samankokoinen kanssasi ja siksi kiinnostunut tietämään.
    Olen useasti ihaillut myös omistamiasi mustia Zaran housuja. Mahtaako sinulla olla mikä koko niissä? Tahtoisin kovasti itsekin samanlaiset pöksyt :)
    Harrastatko muuten mitään liikunnallista?
    Tulipa nyt monta kysymystä mieleen. Kiva ja kiitos jos viitsit vastata edes johonkin niistä :)
    On muuten tosi kiva nähdä tyylikkäitä vaatteita luuviulun sijaan normaalikokoisen ihmisen päällä, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä kommentista Anonyymi!
      Blogeissa yksi parhaimpia juttuja onkin juuri tuo normaalikokoisten ihmisten näkeminen ja heiltä sen inspiraation saaminen ;)

      Mekosta ja Zaran housuista on molemmat kokoa 40. Vaatteissa muutenkin kokoni vaihtelee 38-42 välillä, tietenkin kaupasta ja vaatteen mallista riippuen. Ja siihen liikunta-kysymykseen, niin hyötyliikunta kunniaan! Sen lisäksi olen nyt vähän tsempannut ja käynyt vajaan 10km kävelylenkeillä viikolla sään salliessa.. Itselläni ei ole koskaan ollut mitään sen suurempaa tarvetta liikkua tai päästä salille, joten tämän hetkinen tilanne sopii itselle mainiosti :)

      Huh kun paljon tekstiä, toivottavasti sait vastauksia kysymyksiisi :)

      Poista
  2. Hei kiva kun postailit pitkästä aikaa <3 Mekko on kyllä upea ja varmaan sanomattakin selvää mitä mieltä olen noista rusettihanskoista ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kun postasit pitkästä aikaa! <3 Sun blogia on ollu ihana seurailla nyt jo joku 1,5v(?) muistaakseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä Cami olet ollut mukana kyllä ihanan pitkään, kiitos siitä<3

      Poista
  4. Ihana tuo hame! Mallailin sitä itsellenikin, mutta se ei jotenkin istunut. Huomasin, että olit tuunannut sitä rusetilla ja se toi kivan säväyksen mekkoon. Mitä matskua tuo rusettivyö on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Rusettivyö on itseasiassa jostain vanhasta mekosta, pitkä kankaan pala vain jonka solmin rusetille :) Sopii kyllä kivasti melkein kaikkien mekkojen kaveriksi!

      Poista