tiistai 7. elokuuta 2012

Viimeinen kesä(loma)päivä

Viime sunnuntai taisi olla sitten kesän viimeisin aurinkopäivä, nyt alkoi harmaus ja masennus. Sopivasti tulikin, sillä töihin piti eilen maanantaina palata eikä suoraan sanottuna työnteko maistu ollenkaan :( Haluan vain lomailla!
Mutta jotenkin ne remonttirahatkin on tienattava joten ei kai auta kun laittaa taas herätyskello aamu kuudeksi pirisemään... ;)

Sunnuntaina viimeisen lomapäivän kunniaksi oli pakko saada viimeinen jätskiannos Helsingin Jäätelötehtaalta Kaivarissa (tietty minttusuklaata<3>
050812 045b

050812 048b

050812 012b

050812 033b
Zaran kukkahuivi on näköjään liimautunut kaulaani, hups :D Mietin juuri huomisia vaatteitani ja pitihän juuri tuo kukkuhuivikin mukaan taas saada... Nooh kohta se vaihtuu villaiseen Mulberryyn niin nautitaan vielä hetki kukista! ;)
050812 034b

050812 050b

7 kommenttia:

  1. Aivan samat tuntemukset täälläkin, maananantaina oli taas töihin mentävä, höh :(

    Sun asukuvat on muuten aina tosi ihania ja laadukkaita :)

    VastaaPoista
  2. Buuu!

    Kohta loppuu auringon valokin niin sovituskoppien peilikuvat tulee takasin :D

    VastaaPoista
  3. Heippa!

    Löysin blogiisi tänään ensimmäistä kertaa, ja olen tässä työpäivän aikana selaillut postauksia jo kahden vuoden päähän. Upea nainen, kiva ja aito blogi ja aivan upea tyyli! Inspiroiduin tyylistäsi niin, että kävin jo klikkailemassa nettikaupoista muutamat röyhelöiset paidat itsellenikin.

    Olen blogien suurkuluttaja, mutta en lainkaan kommentoija-tyyppiä. Sulle halusin kuitenkin tunnustaa, että tänne löysin ja kovin pidän löydöstäni :)

    Aivan ihana tuo peplum-mekko ja myös oikein oiva kaveri mahamakkaroiden piilottamiseen! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kyllä punastuin, kiitos tuhannesti Saarus!! :)
      mutta apua, miten olet pystynyt katsomaan niin vanhoja blogipostauksia, tuntuu että ne vanhimmat on just kamalimpia, hahah :D

      Poista
  4. Nooh, nehän oli just kivoja! Ihanan paljon kuvia ja selkeitä kuvia kaikki. Ja mulla on hyvin samantapainen tyyli ja varmaankin samaa kokoluokkaa olet myös, joten inspiroiduin kovasti vanhoistakin kuvista. Ihania mekkoja, hameita ja tunikoja, kerro heti jos oot tyhjentämässä vaatevarastojas ja laitat vaatetta myyntiin :D Heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itseasiassa kirpparille olisi tarkoitus tässä syksyllä päästä (eli aika varmasti Valtteriin, Hietsu-kelit taisi mennä jo ;)).

      Vaatekoko mulla on ehkä pari kokoa kasvanut niistä blogin alkuajoista mutta mitäs pienistä! :D

      Poista
    2. Joo, kenelläpä meistä ei olis :D Ikävästi tuppaa jääneen pari vuotta vanhat vaatteet pieniks täälläkin :s

      Kannatan huuto.nettiä myyntipaikaks! ;)

      Poista