maanantai 16. heinäkuuta 2012

Palkinto peplumin keksijälle

140712 059b

140712 028b

140712 072b
paita & baltsut HM / hame Zara (uusi bff<3) / laukku Longchamp / korut Snö
140712 056b

140712 087b
Sitten vähän herkkuja, skumppaa ja Rasmuksen levyjen kuuntelemista Sallalla :)
140712 078b

140712 095b

Kävin tänään kynsihuollossa ja äh, ensimmäistä kertaa tekis mieli mennä saman tien uudelleen huoltoon. Jotenkin nää ei vain tunnu toimivan (valkoiset tipit pinkillä ja hopealla vinolla viivalla), jos jaksaisi vaikka kaksi viikkoa näitä ja sitten menisi uusimaan :D

Pohdinta on myös käynnistä hiusten suhteen; torstaina on Beattiin jälleen aika Nooralle ja vähän hotsittaisi ottaa vaaleanpunainen palkki otsikseen (!!!). Joka toinen päivä haluan värjätä sen ja joka toisena taas en, ehkä ei pitäisi miettiä vaan kerrankin räväyttää :D Ja eihän se ole päässä kuin sen max 6 viikkoa... Katsellaan ;)

5 kommenttia:

  1. Once again ihania asuja sulla taas ollut! :) Kävin Zaras kattelemassa tota valkosta hametta mitä aiemmin jo sulta kyselin ja olishan siellä niitä ollut, mutta päädyin kuitenkin toiseen ja sekin oli ihan superhyvä! Ja tunnistin heti ton hamee Zaran hameeks :D Sen verran siellä nyt pyöritty viime aikoina alehulinoissa :D Ostin muuten ite Zarasta kans peplum-mekon upeeseen alehintaan ja vikan kappaleen omassa koossa, mikä tuuri!

    VastaaPoista
  2. hihih kiitos :)
    joo ja arvaa mitä sille mun Zaran valkoiselle hameelle kävi! VETSKARI MENI RIKKI! ei muuta kun ompelijalle viemään... :(

    VastaaPoista
  3. Arvaa menikö munkin hameesta vetskari rikki heti ekalla kerralla :DD Mut sain onneks vaihettuu samanlaiseen! Kandee sunkin kokeilla, noit sun hameita nimittäin oli viel paljon jäljellä :)

    VastaaPoista
  4. Huomasin tuossa pöydällä lasien alla tuon dalahäst-pöytäliinan. Onkohan se mistä kotoisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, Sallan kotoa tuo kuva joten ei mitään tietoa.. :s Pitääkin muistaa kysyä asiaa häneltä!

      Poista